Search
English
All Categories
    Menu Close

    תמי

    View as Grid List
    Sort by
    Display per page
    Picture of תמי קמח תופח ללא גלוטן לאפייה 350 גרם

    תמי קמח תופח ללא גלוטן לאפייה 350 גרם

    תערובת תמי תופח אינה דורשת המרת מתכונים אלא נצמדת להוראות מתכון המכיל קמח תופח רגיל, דבר שמאפשר הכנת עוגות ומאפים בקלות וללא צורך במתכון מיוחד. קמח תופח מחליף את השימוש בקמח תופח רגיל במתכונים בהם הוא נדרש. חומרי ההתפחה מותאמים לסוג הקמח המיוחד שלנו על מנת ליצור תפיחה אחידה אך ניתן להחליפו לפי הנוסחא של כפית (5 גר') אבקת אפיה לכל כוס (140 גר') קמח תמי רב תכליתי (כתום). *ללא טעם לוואי *ללא סויה *ללא תוספת סוכר *ללא גלוטן
    27.50 ₪ per unit
    Picture of תמי  קמח תגמיש ללא גלוטן 800 גר

    תמי קמח תגמיש ללא גלוטן 800 גר

    פיתוח ה'תגמיש' כמו גם ב'קמח תמי' הושקעו ידע ומאמץ גדולים לספק ערך תזונתי מוסף לצד הפונקציונליות. במקרה של לחם שהוא המזון הבסיסי והחשוב ביותר לבני האדם יוחסה חשיבות רבה להיותו עשיר בסיבים, ללא סוכר, דל שומן ומעניק תחושת שובע לאורך זמן. העושר בסיבים הוא הגורם המחייב תוספת 30% מים בהמרה ממתכון עם קמח רגיל והתוספת הזו הופכת כמעט כל לחם הנעשה מה'תגמיש' ללחם העונה להגדרה 'לחם קל' – זאת כמובן כשמדברים על מתכון לחם בסיסי ולא כזה המועשר בסוכרים ושומנים. בקמח 1% בלבד של שומן שמקורו בנבט הקמחים המלאים, ללא שומן מן החי (פחות מ-0.5% שומן רווי) וללא כולסטרול. המקור לחלבון הוא בעיקר בחלבון האפונה, ובקמח האורז המלא. התגמיש עשיר בסיבים תזונתיים 100% טבעיים ממקורות מגוונים (נוטריוז, הדרים, אפונה). כל הסיבים מסיסים במים, תורמים להורדת הכולסטרול בכך שסופחים מיצי מרה והכבד מפרק כולסטרול לייצור חדש. מבחינה דיאטטית: לסיבים תרומה גם בתחושת השובע לאורך זמן שהם מעניקים וגם בנפח שהם ממלאים כאשר ערכם הקלורי הוא שלילי (הגוף נדרש ליותר אנרגיה בפירוקם מאשר הערך שלהם). בשל אילוצי הפונקציונליות של הקמח וייעודו, תכולת העמילנים בתגמיש גבוהה בהרבה מאשר בקמח תמי אך עדיין נמוכה בהרבה מתכולת העמילן בקמח רגיל וכ'פיצוי' הנוסחא מועשרת בויטמינים ובמינרלים טבעיים. כמו בקמח תמי הדגש הושם על ויטמינים ומינרלים חסרים וחיוניים ביותר לחולי צליאק. כמו למשל: המערכת הראשונה הנפגעת כתוצאה מהמחלה היא מערכת ספיגת הברזל ולכן, באמצעות קמחי אורז מלא וחלבונים מן הצומח העשירים במינרל זה – מספק הקמח אחוז ניכר מצריכת הברזל המומלצת ליום, כן ניתן מענה לבעיית בריחת הסידן האופיינית ללוקים בצליאק באמצעות עושר של סידן. מאחר וספיגה מיטבית של ברזל וסידן בגוף מתקיימת בנוכחות ויטמין C, תוסף הקמח באופן משמעותי גם בוויטמין רכיבים: עמילנים (תפא"ד, תירס, טפיוקה – לא מעובדים, Non GMO) קמחי אורז מלא, מלטודקסטרין מתירס, סיבים תזונתיים מסיסים במים, מייצבים (E466, E417, E415), חלבונים (אפונה), ויטמין C, מלח, לציטין חמניות.
    36.00 ₪ per unit
    Picture of תמי  קמח לללא גלוטן רב תכליתי 1 ק"ג

    תמי קמח לללא גלוטן רב תכליתי 1 ק"ג

    לאפיית עוגות בחושות, עוגות טורט, בצק שמרים רך, בלילות, בצק פריך, בצק רבוך. מחליף אחד לאחד את קמח החיטה בכל המתכונים. ללא תוספת סוכר, ללא סויה, ללא חלב, ללא ביצים, ללא טעמי לוואי, דל נתרן.
    36.50 ₪ per unit
    Picture of תמי קמח תופח ללא גלוטן 800 ג"ר

    תמי קמח תופח ללא גלוטן 800 ג"ר

    תערובת תמי תופח אינה דורשת המרת מתכונים אלא נצמדת להוראות מתכון המכיל קמח תופח רגיל, דבר שמאפשר הכנת עוגות ומאפים בקלות וללא צורך במתכון מיוחד. קמח תופח מחליף את השימוש בקמח תופח רגיל במתכונים בהם הוא נדרש. חומרי ההתפחה מותאמים לסוג הקמח המיוחד שלנו על מנת ליצור תפיחה אחידה אך ניתן להחליפו לפי הנוסחא של כפית (5 גר’) אבקת אפיה לכל כוס (140 גר’) קמח תמי רב תכליתי (כתום).
    30.00 ₪ per unit
    Picture of תמי קמח תמי רב תכליתי  ללא גלוטן 800 ג"ר

    תמי קמח תמי רב תכליתי ללא גלוטן 800 ג"ר

    קמח תמי רב תכליתי פחות מ20 ppm מחליף אחד לאחד את קמח החיטה התופח בכל המתכונים ללא תוספת סוכר ללא סויה ללא חלב ללא ביצים ללא טעמי לוואי דל נתרן רכיבים: קמחי אורז 48%, עמילנים למאכל (תפוח אדמה, תירס, טפיוקה), סיבים תזונתיים (עולש, אפונה), מייצבים (גואר גאם, קסנטן גאם, מתיל צלולוז), חומרי התפחה - E500ii, חלבון אפונה. כשר לפסח לאוכלי קטניות ייצור
    30.00 ₪ per unit
    Picture of תמי קמח אורז ללא גלוטן להכנת מאפים 800 ג"ר

    תמי קמח אורז ללא גלוטן להכנת מאפים 800 ג"ר

    תחליף קמח ללא גלוטן דל שומן, ללא סוכר, עשיר בערכים תזונתיים וללא מרבית האלרגנים, ללא לקטוז, ללא רכיבים מעובדים או מהונדסים גנטית, מתאים גם לטבעוניים. נוח לעבודה ועשיר בערכים תזונתיים. העושר בסיבים הוא הגורם המחייב תוספת 30%-50% מים בהמרה ממתכון עם קמח רגיל והתוספת הזו הופכת כמעט כל לחם הנעשה מה’תגמיש’ ללחם העונה להגדרה ‘לחם קל’*. * זאת כמובן כשמדובר על מתכון לחם בסיסי ולא כזה המועשר בסוכרים ושומנים.
    31.00 ₪ per unit