פרי תערובת להכנת עוגיות בראוניז עם שוקולד צ'יפס ללא גלוטן 350 ג'ר
פרי תערובת להכנת עוגיות בראוניז עם שוקולד צ'יפס ללא גלוטן 350 ג'ר הוראות הכנה: 15-12 חתיכות מרכיבים: 200 מ”ל חלב (1 כוס), 150 גרם חמאה מומסת, חבילת תערובת להכנת ברואניז, הוראות: לערבב בקערה את התערובת והחלב עד קבלת עיסה אחידה. להוסיף את החמאה המומסת ולערבב לעיסה אחידה. לרוקן לתבנית של 20 ס”מ על 25 ס”מ. לאפות ב 220 מעלות צלזיוס בין 12 ל 15 דקות.