ייבוש הפירות התחיל בימי קדם במטרה לשמר את המזון בהיעדר אמצעי קירור. תהליך הייבוש מאפשר לנו ליהנות מהפירות מחוץ לעונתם. הייבוש מעלה את ריכוז הסוכר בפרי ובכך מסייע בשימורו, כיוון שחיידקים לא יכולים לחיות בסביבה שאין בה מים. שימושים: כפיצוחים, הגשה, מאפים, עוגיות
תותי גוג'י ברי הם אדפטוגן, צמח שמשפר את העמידות ויכולת ההסתגלות - מונח שנעשה בו שימוש בעולם הצמחים הרפואיים כדי לתאר חומר שיש לו כמה השפעות רפואיות על גוף האדם. צמח כזה מגביר את המרץ ומחזק את המערכת, והוא עוזר לגוף להתמודד ביתר קלות עם מתח, על ידי תמיכה בבלוטות יותרת הכליה. גרגירי גוג'י הם אולי הפרי המזין ביותר על פני כדור הארץ. טעמם מעולה והם מאוזנים היטב כמעט עבור כל סוגי הגוף, הדם והמטבוליזם. הם מהווים מקור מושלם לחלבון; הם מכילים 19 חומצות אמינו שונות (בדומה לאבקת דבורים) ואת כל שמונה חומצות האמינו החיוניות. גוג'י ברי עשוי להכיל 21 או יותר יסודות קורט (העיקריים בהם הם אבץ, ברזל, נחושת, סידן, גרמניום, סלניום וזרחן), כמו גם ויטמין 1B, 2B, 6B וויטמין E.
האננס המיובש מכיל ויטמינים A ו-C ומהווה מקור טוב לאנזים הברומלין, שחשוב למערכת העיכול. האננס בעל תכונות אנטי דלקתיות, הוא משמש לטיפול במחלות לב, דלקות פרקים ודרכי נשימה. כמו כן, אכילת אננס מסייעת בטיפול כימותרפי או נטילת אנטיביוטיקה ומגבירה את יעילות הטיפול.
המנגו מכיל כמות קרוטן גבוהה של ויטמין A וויטמין C - ויטמינים אנטיאוקסידנטים מונעי חימצון. במנגו ניתן להשתמש להכנה של מגוון מתכונים דיאטטיים, משקאות, סלטי פירות ועוד...