סוכר קוקוס משמש כממתיק מסורתי במשך אלפי שנים בדרום מזרח אסיה שם גידול עצי הקוקוס הגדול בעולם. היצרניות הגדולות בעולם של מוצרים מאגוזי הקוקוס הן אינדונזיה והפיליפינים. סוכר קוקוס בעל מתיקות מעודנת כמעט כמו סוכר חום עם רמז קל של קרמל. מאחר וסוכר קוקוס אינו מעובד הצבע המתיקות והטעם יכולים להשתנות מאריזה לאריזה בהתאם למין הקוקוס והעונה שבה נקטף.
סוכר דמררההוא סוכר בצבע חום זהבהב אשר מאופיין בגרגירים גדולים יחסית והומוגניים. לסוכר זה מרקם פריך ודביק והוא עשיר בארומה הודות למולסה (הסירופ הטבעי בקנה הסוכר) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר. אין בו תוספות או צבעי מאכל. בשל טעמו המיוחד הוא אידיאלי להמתקת משקאות חמים, תה, קפה, ציפויים פריכים לעוגות עוגיות ופודינג.
סוכר חום בהיר בעל מתיקות מעודנת ומרקם פריך. סוכר דמררה הוא סוכר פחות מעובד מהסוכר הלבן, ולכן נחשב בריא ממנו. הוא מופק במהלך הזיקוק הראשון של קנה הסוכר, הוא גס יותר והגבישים שלו גדולים יותר.
סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף. סוכר ענבים סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף. סוכר ענבים טהור משמש כממתיק טבעי למזון ולמשקאות. מוכר כדקסטרוז \ גלוקוז GRAPE SUGAR DEXTROSE יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש
סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי. סוכר פירות טבעי סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי. סוכר פירות הוא תחליף הסוכר הטוב ביותר בגלל היותו טבעי לכן אינו מכיל את כל השפעות של הממתיקים על בסיס כימי וכמו כן, ערכו הגליקמי נמוך (20). FRUIT SUGAR FRUCTOSE יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש