שמן קנולה אורגני נטורפוד איכותו ויתרונותיו הבריאותיים עולים לאין ערוך על אלו של שמן הקנולה הרגיל "המזוכך". בניגוד גמור לשמן הקנולה הרגיל שהינו בעל צבע בהיר חסר טעם וריח המיוצר תוך שימוש בכימיקלים וחימום בטמפרטורות גבוהות הרי שתהליך יצור שמן הקנולה האורגני הינו בתהליך טבעי לחלוטין שהינו כבישה קרה ראשונה ללא שימוש בחימום או בחומרים כימיים בעיבוד זרעי הליפתית האורגניים שאינם מהונדסים גנטית.
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. Euro - K כשר פרווה למהדרין -
שמרים הם סוג של פטרייה והם אתנו כבר המון זמן, יש המשערים שהשימוש בשמרים נעשה עוד בתקופת המצרים והשומרים שכבר אז יצרו מהם בירה, ואף בתנ"ך מוזכר שימוש בשמרים. הראשון שראה אותם במקרוסקופ הוא אנטוני ואן לוונהוק ב 1680 אחריו מדען בשם מילר גילה בתוך הבירה יצורים חיים מוזרים שאוהבים להתרבות בתנאים מסוימים, לואי פסטר זיהה את השמרים כמיקרואורגניזמים שיודעים להפוך סוכר לאתנול ע"י תהליך תסיסה . בשנות ה 90 השמרים היו הראשונים שקבלו את הכבוד למיפוי גנטי מלא. שמרים נמסים 500 גרם