קארי תאילנד שונה מאוד מקארי הודי. בעוד שקארי הודי מבוסס על תבלינים יבשים, קארי תאילנדי מבוסס על מחיות של תבלינים "רטובים" כמו למון גראס, גלנגל, שאלוט, שום וצ'ילי, בתוספת כמות קטנה של תבלינים יבשים. קארי תאילנדי מכינים על ידי כתישת כל המרכיבים בעלי ומכתש עד לקבלת מחית חלקה. במהלך הבישול עוברת המחית טיגון מהיר, ולאחר מכן מוסיפים לה נוזלים כמו צירי בשר או ירקות שאליהם מתווספים בשר, דגים, פירות ים, ירקות ופירות. רוב סוגי הקארי התאילנדי מבוססים על חלב או קרם קוקוס אולם קיימים גם כמה סוגים שלא מכילים חלב קוקוס.
חמאת הבוטנים מיוצרת מבוטנים מובחרים הקלויים בקלייה איטית ללא צבעי מאכל וללא כימיקלים. חמאת הבוטנים בעלת ערך תזונתי גבוה ומצטיינת בטעמה.
ללא תוספת סוכר, ללא תוספת שומן.
רכיבים: בוטנים קלויים (100%)
מידע על אלרגנים: מכיל בוטנים. עלול להכיל שומשום.
הוראות אחסון: יש לשמור במקום מוצל ויבש.
כשרות: כשר בהשגחת הבדץ העדה החרדית, בהשגחת רבנות מעלה אדומים.
חלב קוקוס קוקוס משמש לתיבול טבעי. מכיל תוספת סוכר, טעם ומשפר צבע. אינו מהונדס גנטית ואינו אלרגני.
חלב קוקוס הוא הנוזל המתקבל מגירוד קוקוס. צבעו וטעמו דומים לחלב, אך הוא עבה יותר בשל תכולת השומן הגבוהה שלו. לפני השימוש, לנער את התוכן כך שתוכלו לערבב שכבות של צפיפות שונה כדי לקבל חלב שמנת יותר טוב לאחר פיצוח, חלב הקוקוס חייב להיות מקורר מיד לאחר הפתיחה