Close
(0) פריטים
אין מוצרים בסל הקניות שלך
Filters
העדפות
חיפוש

אצות ופיטריות

מיין לפי
הצג בעמוד

טייסט אוף אסיה אצות וואקמה מיובשות 100 ג"ר

14.53 ₪
את אצות הוואקמה ניתן למצוא בדרך כלל בסלטים ובמנות כגון מרק מיסו. התרד הימי מכיל רמות גבוהות של סידן ומגנזיום, מינרלים החשובים למניעת אוסטאופרוזיס, בייחוד אצל נשים. בנוסף, למינרלים הללו פעילות משתנת ובכך הם תורמים להורדת נפיחות ובצקות. וואקמה מכילה מגנזיום, אשלגן ומנגן וכמויות נכבדות של סידן. הן עשירות בוויטמין A, B1 וחומצה פולית. אצות הוואקמה אף מכילות הרבה אומגה 3, וזהו המקור הצמחוני הטוב ביותר לחומצת שומן זאת עבור צמחונים וטבעונים.

טייס אוף אסיה חטיף אצות ים קלויות 9 י'ח עם מלח 40.5 ג"ר

21.28 ₪
אצות טופו ופטריות אסיאתיים כשרים, חטיפים ומוצרי פירות אסיאתיים כשרים, מוצרי בישול אסיאתיים כשרים

טייסט אוף אסיה אצות קומבו מיובש 40 ג"ר

10.17 ₪
זן של אצות ים שהפך למרכיב חשוב במטבח היפני. אצות קומבו הן אצות גדולות ועבות והן משווקות לרוב כשהן גזורות לדפים גדולים ועבים. השימוש הנפוץ באצות קומבו הוא בעיקר להכנת ציר בסיסי ולבישול מנות יפניות. האצות מכילות כמות גדולה מאוד של חומצה גלוטמית, תרכובת כימית טבעית שמעניקה טעם אומאמי. באצות קומבו משתמשים בדרך כלל על ידי חימום בתוך נוזל, כשלפני הרתיחה מוציאים אותן. הקומבו אחד המרכיבים החשובים ביותר בציר הדאשי שהוא הציר החשוב ביותר במטבח היפני.

טייסט אוף אסיה פטריות שיטאקה מיובש 85 ג"ר

14.44 ₪
פטריות שיטקה מתאימות למוקפצים, למרקים, לסלטים ולמאכלים אוריינטליים רכיבים: פטריות שיטאקה מיובשות

מזרח מערב אצות נורי לסושי 10 דפים 25 ג'ר

10.26 ₪
זן של אצות ים שהפך מרכיב חשוב במטבח היפני. אצות הנורי נקצצות ומיובשות לדפים דקים שמשמשים להכנת סושי וכתוספת למרקים (כמו ראמן) ולתבשילי אטריות. דפי נורי הם בעלי צבע ירוק כהה מאוד וטעם ימי בולט. דפי הנורי נוטים לספוח לחות בקלות ולכן יש לקלות ולייבש אותם לפני האכילה על ידי העברה מהירה שלהם מעל להבה. השימוש הנפוץ ביותר בעולם לדפי נורי הוא כמעטפת לגלילי סושי, אולם ניתן גם להשתמש בהם בדרכים נוספות – לחתוך אותם לרצועות ולפזר על אורז, להוסיף למרקים מהמטבח היפני ועוד.

אצות ופיטריות

Filter by:

Clear All
מינימום: 8.00 ₪ מקסימום: 65.00 ₪
₪8 ₪65
banner