חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    מהמטבח האסייתי

    מיין לפי
    תמונה של אר.אס.פודס פניני טפיוקה 500 גרם

    אר.אס.פודס פניני טפיוקה 500 גרם

    הוא חומר גלם עמילני דל טעם המשמש להכנת מזון. הוא מיוצר משורש מניהוט מיובש, כתוצר לוואי בתהליך הכנת הפארופה, בדומה להכנת פסטה מחיטה. מקורו בברזיל, ומשם הופץ לארצות טרופיות נוספות. מקור השם טפיוקה מהמילה tipioca בשפת טוּפּי, שפירושה "לחם הבית", ביטוי המתאר את אופן הכנתה משורש המניהוט.[1] בברזיל משמש השם טפיוקה ככינוי למאכלים נוספים המיוצרים ממניהוט, ואילו בכמה מארצות דרום-מזרח אסיה הוא ניתן למאכלים המיוצרים בתהליך דומה מצמחים אחרים, כגון דקל הסגו. גרגרי הטפיוקה הם כדורונים לבנים דמויי פנינים, שקוטרם, בדרך כלל, כשני מילימטרים. קיימת גם טפיוקה במרקם של קמח דק, דומה לקורנפלור, המשמש להכנת דייסות, ובברזיל נפוצה גם טפיוקה במרקם של קמח גס יותר, המשמש להכנת חביתיות. בישראל משווק טפיוקה בעיקר בחנויות של מוצרי מזון ממזרח אסיה.
    12.50 ₪ ליחידה
    תמונה של ארוי די קרם קוקוס 250  מ"ל
    תמונה של ג"מוקה קרם קוקוס אורגני 400 מ"ל

    ג"מוקה קרם קוקוס אורגני 400 מ"ל

    חלב קוקוס קוקוס משמש לתיבול טבעי. מכיל תוספת סוכר, טעם ומשפר צבע. אינו מהונדס גנטית ואינו אלרגני. חלב קוקוס הוא הנוזל המתקבל מגירוד קוקוס. צבעו וטעמו דומים לחלב, אך הוא עבה יותר בשל תכולת השומן הגבוהה שלו. לפני השימוש, לנער את התוכן כך שתוכלו לערבב שכבות של צפיפות שונה כדי לקבל חלב שמנת יותר טוב לאחר פיצוח, חלב הקוקוס חייב להיות מקורר מיד לאחר הפתיחה
    10.90 ₪ 11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של גרין אצות נורי  אורגניות 10 דפים 28 ג'ר

    גרין אצות נורי אורגניות 10 דפים 28 ג'ר

    את רוב אצות הים אנחנו בני האדם איננו יכולים לעכל, אך לשמחתנו הרבה – את אצת הנורי, דווקא כן. באצות נורי משתמשים על מנת לעטוף סושי ואוניגירי, אך בנוסף לכך עושים בהן שימוש גם במרקים ובהכנת מנות מבוססות נודלס, ובמקרים מסוימים אף רק בתור קישוט. האצות עתיקות בשימוש ביפן, והחל משנות ה-60 הן הפכו אט-אט לנפוצות גם בעולם המערבי. ייצור הנורי ביפן יפן מייצרת כ-350,000 טון נורי בשנה, ומקדישה לצורך כך מעל ל-600 קילומטרים רבועים של מי חוף. שווי הסחורה – מעל למיליארד דולר. גם סין וקוריאה מייצרות כמויות גדולות של אצות נורי לשיווק ולמאכל, אך בכמות מופחתת. ייבוש האצות כמובן שאצות הנורי, שמקורן בים, אינן מגיעות יבשות – אלא מיובשות בתלייה. על מנת לעשות זאת, מיישמים שיטות וטכניקות מסורתיות לייבוש, שנמצאות בשימוש מעל ל-250 שנה, וניתן לדמות לטכניקות דומות בהן משתמשים בתהליך ייצור הנייר. יוד – ועוד אצות נורי מלאות בכל טוב. הן מכילות ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון. באופן ספציפי, הן מהוות מקור טבעי ומצוין ליוד, שהוא אחד מהמינרלים החשובים ביותר לגוף. היוד חשוב לתפקוד בלוטת התריס, ובפרט לייצור הורמונים התורמים לחילוף החומרים, לגדילה ולפעילות קוגניטיבית תקינה. באצות נורי ניתן למצוא גם ויטמין A, ויטמין B-6, ויטמין C, מינרלים נוספים מלבד יוד והרבה חלבון.
    10.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק  ג'ינג'ר לסושי  227  ג"ר

    ווק ג'ינג'ר לסושי 227 ג"ר

    פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
    11.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מחצלות לגלגול סושי

    ווק מחצלות לגלגול סושי

    המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.
    6.50 ₪ ליחידה
    מסננים Close