חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    מהמטבח האסייתי

    מיין לפי
    תמונה של אר.אס.פודס פניני טפיוקה 500 גרם

    אר.אס.פודס פניני טפיוקה 500 גרם

    הוא חומר גלם עמילני דל טעם המשמש להכנת מזון. הוא מיוצר משורש מניהוט מיובש, כתוצר לוואי בתהליך הכנת הפארופה, בדומה להכנת פסטה מחיטה. מקורו בברזיל, ומשם הופץ לארצות טרופיות נוספות. מקור השם טפיוקה מהמילה tipioca בשפת טוּפּי, שפירושה "לחם הבית", ביטוי המתאר את אופן הכנתה משורש המניהוט.[1] בברזיל משמש השם טפיוקה ככינוי למאכלים נוספים המיוצרים ממניהוט, ואילו בכמה מארצות דרום-מזרח אסיה הוא ניתן למאכלים המיוצרים בתהליך דומה מצמחים אחרים, כגון דקל הסגו. גרגרי הטפיוקה הם כדורונים לבנים דמויי פנינים, שקוטרם, בדרך כלל, כשני מילימטרים. קיימת גם טפיוקה במרקם של קמח דק, דומה לקורנפלור, המשמש להכנת דייסות, ובברזיל נפוצה גם טפיוקה במרקם של קמח גס יותר, המשמש להכנת חביתיות. בישראל משווק טפיוקה בעיקר בחנויות של מוצרי מזון ממזרח אסיה.
    12.50 ₪ ליחידה
    תמונה של ארוי די  רוטב קארי ירוק 250 מ'ל

    ארוי די רוטב קארי ירוק 250 מ'ל

    ארוי די רוטב קארי ירוק 250 מ'ל
    13.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ארוי די  רוטב קארי מסאמן כתום 250 מ'ל
    תמונה של ארוי די רוטב קארי אדום 250 מ'ל
    תמונה של ווק  ג'ינג'ר לסושי  227  ג"ר

    ווק ג'ינג'ר לסושי 227 ג"ר

    פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
    11.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מחצלות לגלגול סושי

    ווק מחצלות לגלגול סושי

    המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.
    6.50 ₪ ליחידה
    מסננים Close
    קטגוריות